RockStation

Budapestre jön a Cannabis Corpse

2017. november 07. - sunthatneversets

cannabis_corpse.jpg

A 2006-ban létrejött Cannabis Corpse talán a death metal egyik legabszurdabb jelensége, amely a Cannibal Corpse egyfajta szatírájaként lőtte be magának azt az irányvonalat, amelyen azóta is töretlenül repeszt előre, vastag füstbe burkolódzva. 

Ennek megfelelően a zenéjük is olyan karcos és izzó, akár egy szakszerű cigaretta, amelybe gondosan tekerték bele a sírkaparó hörgést, a daráló riffeket, és a csikorgó halálmetált. Mindezt természetesen annak a témának szentelve, amely érthető okokból rendre hajítja őket a zenei listák élére – egyebek mellett épp Jamaicában.

A Cannabis Corpse pedig hamarosan újra Magyarország felé irányítja a rakétát, akik a Dürer Kert falai között fogják megtekerni a közhangulatot egy füstös márciusi éjszakán. További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6313196380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum