RockStation

Elhunyt Caleb Scofield

2018. március 30. - RaczUr

cave-in-old-man-gloom-caleb-scofield.jpg

Tegnap halálos autóbalesetben életét vesztette Caleb Scofield, a Cave In, Old Man Gloom, Zozobra basszusgitárosa, énekese, miután pick up-jával nagy sebességgel beton korlátnak ütközött Bedfordban, New Hampshireben. 

Caleb leginkább a Cave In basszusgitárosaként lett ismert, 1998-ban csatlakozott a zenekarhoz, és a debütáló albumukon az Until the Heart Stops-on már ő játszott. 2000-ben csatlakozott az Old Man Gloom csapatához, ahol Aaron Turnerrel (ex-Isis, Sumac) és Nate Newtonnal (Converge, Doomriders) és Santos Montano dobossal játszott együtt. Montanoval, és a Cave In énekes gitáros Stephen Brodskyval együtt zenélt a Zozobra-ban, ami az underground rock/metál egyik legalulértékebb zenekara volt, és a basszusgitáros ötlete alapján alakultak meg.

Caleb Scofield 38 éves volt. Nyugodjék békében!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9713791214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum