RockStation

Minden, amit a holnapi Grind Over Turnéról tudni illik

2018. április 23. - csigaur

 

rotten.jpgÚjra elindult a Grind Over Europe Tour! Aki ott volt hat évvel ezelőtt a Dürer Kertes koncerten, annak aligha kell bemutatni, hogy miről is van szó. Abban az évben a Rotten Sound és az Exhumed mellett a Magrudergrind volt a harmadik banda. A helyüket most az Implore vette át. Totál grind!

Death Revenge címmel jelent meg nemrégiben az amerikai Exhumed legutóbbi anyaga, amit nagy valószínűséggel be is mutatnak ezen a turnén. Ha bírod az old school death metal-t akkor nem érdemes kihagyni őket! Számtalanszor bizonyítottak már a budapesti közönségnek, szóval kötelező a megjelenés. 

Előttük a finn Rotten Sound lesz, akik már szintén ismerősök lehetnek. Ugyancsak jártak már Magyarországon ( a fent említett Grind Over Europe turné első felvonásában), viszont ennek már hat éve.  Keijo Niinimaa-t mondjuk láthattad a Nasum élén is, de az is abban az évben volt, ha emlékeim nem csalnak.

A turné nyitóbandája a németországi Implore. Ők is már sokszor játszottak Magyarországon ( anno a Gozsdu Manó Klubban is az ACxDC mellett, iszonyat jó volt!), nem ismeretlenek. Év elején jelent meg a Blessed Stubborn címre keresztelt 6"-os lemezük, amit itt meg is tudtok hallgatni:

A magyar állomás helyi zenekara a Gyilkos lesz. Minden további információt megtalálsz a Facebook eseményben, vagy a Hammer Concerts Facebook oldalán. Holnap #taliapultnal!

grindover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7613857252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum