RockStation

Térképpel és visszaszámlálóval is gazdagodott a Guns N' Roses rejtélyes weblapja

2018. május 02. - theshattered

19976755_106ccdcb1e4de8fadd6a1c0490a73efb_wm.jpgValami nagy dobásra készült a Guns N' Roses, ami az eddigi jelek alapján nem zárja ki a klasszikus felállás teljes újjáalakulását sem. Ahogy tegnapelőtt is megmutattuk, óriásplakátokon, a klasszik Appetite-korszakos koponyás rajzok jelennek meg, ami ennél egyértelműbb talán nem is lehetne, hogy mik a tervek, most viszont az eddigi sötét weblap is dizájnt váltott.

A lapon az öt, már ismert koponya (van, aki ne ismerné?) villan fel egymás után, a háttérben pedig egy térkép, rajta bejelölt városokkal és egy visszaszámlálóval. A számláló holnapután hajnalban jár le (az itteni idő szerint), akkor kiderül, hogy mi is ez a nagy felhajtás. De mik ezek a bejelölt városok (a lent is látható térképen)? Leendő turnéhelyszínek? Meglehet, viszont egyelőre csak azok a települések vannak bejelölve, ahol a plakátokat meg lehet találni. És hogy mi ez a nagy beharangozás? Péntek hajnalban okosabbak leszünk.

gnr-map.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5213884832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum