RockStation

Külsős arcok segítségével készíti az új lemezét a Korn

2018. május 25. - theshattered

korn_2015.jpgJonathan Davis új szólólemezének bemutató turnéja után (mely hozzánk legközelebb a Novarockon lesz elcsíphető) nekiáll a Korn, hogy felvegye a 2016-os The Serenity Of Suffering nagylemez folytatását. A csapat már egy ideje demózgat, ügyködik a korong anyagán, melybe mint Jonathan Davis elárulta, külsős arcokat is bevonnak.

"Most kettős feladatot látok el. Munky és Head különböző emberekkel ír már egy jó ideje, együtt rakják össze a dalokat egy los angeles-i stúdióban. Egy hét alatt majd összerakunk néhány dalt. Aztán ők folytatni fogják az írást, amikor pedig visszaérek a szólóturnémról, újra elmerülök és beszállok a zeneszerzésbe. Aztán feltehetőleg az év vége felé elkezdjük majd a felvételeket."

Az, hogy kik azok az arcok, akik besegítenek, egyelőre nem tudni, ami viszont teljesen biztos, hogy a frontember már említett albuma a mai naptól elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2913999230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum