RockStation

Posztumusz díszdobozos csomag jön Tom Pettytől

2018. július 12. - theshattered

tom_petty_4.jpgTavaly októberben hunyt el Tom Petty, akinek zenei örökségét most igyekeznek kicsit kibővíteni. Az An American Treasure címre keresztelt hatvan dalos csomag szeptember 28-ra lesz várható, rajta korábban kiadatlan dalokkal, alternatív verziókkal, ritkaságokkal, elő felvételekkel és más jóságokkal. Emelvén az egész fényét és persze növelve a várakozást egy eddig meg nem jelent 1982-es Tom Petty & The Heartbeakers dalhoz, a Keep A Little Soulhoz most videó is készült, természetesen eddig sosem látott felvételekből összevágva.

tompettyamericantreasurecd.jpg

Az anyag Deluxe (4 CD + 52 oldalas booklet), Super Deluxe (4 CD + 84 oldalas keménykötésű könyv), 6 LP, vagy Standard 26 oldalas 2 CD-s verzióban lesz elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2914107253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum