RockStation

Elhunyt Kyle Pavone, a We Came As Romans énekese

2018. augusztus 26. - theshattered

wecameasromans.jpgHuszonnyolc éves korában, egyelőre ismeretlen okokból elhunyt a We Came As Romans énekese, billentyűse, Kyle Pavone. Erről a zenekar számolt be egy közleményben, de Joshua Moore, gitáros is külön megemlékezett a kollégájáról.

"Kyle tragikus elvesztése az élete és a zenekari társai életének is túl korai szakaszában érkezett. Mindenkit lesújtott a halála. Hiányoznak a mosolyai, a nyitottsága, a másokkal való törődése és az impresszív zenei tehetsége is. A virágok helyett a jövő héten tesszük majd közzé a jótékonysági adományokkal kapcsolatos információkat. A család és a zenekar is szeretné megköszönni a rajongóknak és a zenei közösségnek a szeretetét és a támogatást, hogy osztoznak a gyászunkban."

 


"Azért szeretem ezt a képet, mert megmutatja, hogyan is fogok emlékezni rád. A legőrültebb, legbolondabb és legszeretnivalóbb kölyökként. Nagyon hiányzol!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9814202925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum