RockStation

Lovagi torna – Axel Rudi Pell-koncert Budapesten

2018. október 17. - magnetic star

arp_knights_call_pic_band1.jpg

Folytatódik a heavy metal őrület a Barba Negrában! Bármilyen hihetetlennek tűnik, az 1980-as évek elejétől aktív Axel Rudi Pell és az ő saját nevét viselő zenekara első alkalommal teszi tiszteletét hazánkban október 21-én. Még akkor is, ha tudjuk, hogy az ő munkássága hagyományosan Németországban (illetve általában német nyelvterületen) elismert és népszerű elsősorban, s más európai tájegységek felé leginkább a 2000-es évek óta kalandozgat a bochumi illetőségű gitáros.

Mindenesetre erősen ajánlott a megjelenés a különleges alkalom, amelynek apropóját az idén megjelent Knights Call album – a tizenhetedik a sorban! – szolgáltatja. A minőségi muzsikálás nem lehet kérdéses, annál is inkább, mivel dobosként a sokat látott veterán, Bobby Rondinelli (ex-Rainbow, ex-Black Sabbath stb.) erősíti a csapatot immár öt éve. A többi poszton nincs változás: Volker Krawczak bőgős már annak idején a Steelerben is játszott Pell oldalán, Ferdy Doernberg billentyűs és a Hardline-ból ismerős Johnny Gioeli énekes pedig 1998 óta szolgál itt. 

Vendégként ugyancsak illusztris arcok érkeznek majd. A The Unity soraiban Henjo Richter gitáros és Michael Ehré dobos (Gamma Ray) egyesíti erőit ismét, és színre lép a Freedom Call frontembere, Chris Bay is. Előbbi társulatnak Rise címmel a második lemeze, utóbbinak az első szólóalbuma (Chasing The Sun) látott napvilágot 2018-ban. A koncertekről további infók ITT találhatóak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3514306113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum