RockStation

Tom Morello szerint még hallhatunk ki nem adott Audioslave dalokat

2018. október 25. - theshattered

audioslave_1.jpgAz Audioslave Chris Cornell halálával érthető okokból megszűnt, mint zenekar. Viszont Tom Morello, a gitáros nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy valamikor eddig még ki nem adott "nagyszerű" dalokat hallhassunk a csapattól. Erről a Kerrangnak árult el pár gondolatot, ennek egy kivonatát és az interjú videóját lentebb találjátok.

"Nincs túl sok, de határozottan van ki nem adott Audioslave anyag, ami nagyszerű dalokat jelent és meg is fognak majd jelenni valamikor. Azt még nem tudom, mikor."

A Sleight Of Handről, amit élőben is játszottak párszor: "Annak idején a Revelations album első kislemezének szántuk, de Timmy nagyon utálta, mert szerinte úgy hangzott, mint egy Danzig-dal, ami elég fura. Aztán sokszor kiabált 'Fuck You'-t a kiadó fejére is. A következő, amit tudok, az az, hogy annyit mondtunk, hogy 'Inkább csak ne rakjuk fel az albumra, mert ki fognak emiatt rúgni miatta.' Valamikor majd meg fog jelenni. Vannak más témák is, néhány nagyon jó téma. De azt nem tudom, mikor fognak megjelenni. Nincsenek tervek rá."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8014321999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum