RockStation

Százezer dollárt adományoz a Metallica a kaliforniai erdőtűz visszaszorítására

2018. november 18. - theshattered

0metallica2018_46_eredmeny.jpgA Metallicától szerencsére nem áll távol az adományozhatnék és ezért maximálisan tisztelni lehet őket. A thrash-veterán négyes most a Kaliforniában tomboló erdőtűz visszaszorítására adományozott egy jelentősebb, azaz egész pontosan százezer dollárnyi összeget, mindezt a csapat saját alapítványán, az All Within My Handsen keresztül.

Az alapítvány közleménye az alábbi: "Sajnos a kaliforniai közösségeknek ismét egy történelmi méretű, pusztító tűzvésszel kell szembenéznie mind északon, mind délen. Az All Within My Hands ötvenezer dollárt adományoz a North Valley Community Foundationnek (kb. North Valley Közösségi Alapítvány) és a Los Angeles Fire Department Foundationnek (kb. Los Angelesi Tűzoltó Alapítvány) is; mind a két szervezet segítséget nyújt az evakuációs központokban lévő károsultaknak, valamint több segítségre szorulónak. Szeretnénk titeket is bátorítani arra, hogy támogassátok azokat, akiknek szüksége van rá, lehet az bármilyen módszerrel, leginkább pénzadománnyal, tartós élelmiszerrel, ruházattal, bármilyen ellátmánnyal, vagy ha önkéntesen beáldoztok egy kis időt, esetleg átmeneti otthont biztosítotok. Minden apró dolog segítség."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr814378770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Killary Fucking Clingon 2018.11.18. 23:24:58

Nevetséges összeg egy ilyen kaliberű zenekartól..
A szállodai számláik tagonként magasabbak..Köcsögök :)
100 ezer dollár..ezek tényleg ekkora köcsögök..
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum