RockStation

Csütörtökön Budapesten koncertezik Gus G

2018. december 04. - sunthatneversets

gus-g-banda-ozzy.jpg

Fearless című új lemezével, és egy igazi rock and roll énekessel érkezik Gus G december 6-án Budapestre. Az Ozzy Osbourne zenekarából, és a Firewindből ismert görög gitáros mellett egy svájci hard rock brigád, a Maxxwell, és egy dallamos rocknótákat ígérő müncheni csapat, a Magical Heart is játszik ezen az estén az A38 Hajón.

Áprilisban jelent meg Gus G Fearless című új albuma az AFM Records gondozásában, a 2015-ös Brand New Revolution-t követve. Ez a görög származású, Kostas Karamitroudis néven született gitáros első lemeze azóta, hogy 2017-ben távozott Ozzy Osbourne zenekarából. Az új lemezen Dennis Ward énekes-basszusgitáros (Pink Cream 69, Unisonic), és Will Hunt dobos (Evanescence) játszik a 37 éves Gus mellett.

A lemezt bemutató turné most ősszel indul, és december 6-án érkezik Budapestre. Az A38 Hajón Gus Dennis Ward és Milos Meier (Dymytry) dobos társaságában lép színpadra. A Fearless turnéhoz két további zenekar is csatlakozik: a svájci Maxxwell lehengerlő hard rock nótákat ígérve mutatja be idén szeptemberben megjelent, Metalized című friss nagylemezét, míg a 2014-ben alakult, müncheni Magical Heart dallamos rocknótákat hoz, Another Wonderland című debütalbumukról. További infók a koncertekről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2214426000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum