RockStation

Kész az új Fear Factory lemez!

2018. december 05. - theshattered

fear_factory_2015_1.jpgBurton C. Bell büszkén jelenti: elkészült a Fear Factory a 2015-ös Genexus kistestvérének anyagával, mely a jövő éven meg is fog jelenni. Persze az énekesnek nem ez az egyetlen elfoglaltsága mostanában, emellett ejtett egy pár szót a saját projektjének, az Ascension Of The Watchersről is.

"Volt egy nagyon sikeres PledgeMusic kapmányom az Ascension Of The Watcherszel. Meglett a célunk. Fel is fogjuk venni az új lemezt januárban, Walesben fogjuk mindezt végrehajtani. Ez lesz a második lemezünk, az elsőt tíz éve készítettük el, ezen dolgozok most. John Bechdel is részese a dolognak. Ott van még Jayce Lewis is, aki egy angol művész és nagyon, nagyon tehetséges. Ő inkább a Gary Numan-féle vonalon mozok. Szuper tehetséges. Vannak még egyéb művészek is. Benne lesz Mark Thwaite is, ő a The Mission UK-nek volt tagja, most épp a Bauhauszal turnézuk. Még több ember szeretnék belevonni, de most egyelőre ez csak az Ascension Of The Watchers. A Fear Factorynak is kész a lemeze. Megmutattuk a kiadónak. Még megvárunk némi jogi variálást, aztán jövő éven ez is meg fog jelenni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7214434916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum