RockStation

Az underground szeretete

2018. december 20. - KoaX

jotek.jpg

Ez egy kicsit elfogultabb beszámoló, illetve nem is beszámoló, hanem egy rövidke hír. Vagyok olyan szerencsés helyzetben, hogy itt oszthatom az észt, amikor billentyűzet kerül a kezeim közé. December 8-án rendeztük meg az S8 underground klubban azt a jótékonysági estet, amivel a Heim Pál Gyermekgyógyászati Intézetnek gyűjtöttünk pénzt. Erről olvashattok lejjebb, egy kicsit részletesebben.

Az este szervezésében, támogatásában többen is segítettek nekem. Itt szeretném külön megköszönni Bíró Balázsnak és kedves feleségnek, Anitának és a Blood Up zenekarnak a támogatást. Külön köszönet illeti az S8-at, aki az egyetlen olyan klub volt, aki oda adta nekünk a helységet ingyen és bérmentve. Extra nagy pacsi a Monyo sörfőzdének, akik lehetővé tették, hogy a zenészek ne maradjanak szomjasak. És akkor jöjjenek a zenekarok! Mindent megtett, de sajnos mégsem tudott eljönni a Barbears ettől független, én köszönöm, hogy minden követ megmozgattak az ügy érdekében. Hatalmas ölelés a VolumeFeeder-nek, akik egy elképesztően király bulit adtak, és megmutatták, hogy tényleg nem a pénz a főmotiváció egy-egy ilyen bulinál. Hódmezővásárhelyről jöttek el önköltségen a jó ügy érdekében. Köszönjük a Buzz-nak, akiknek ez volt a bemutatkozó koncertjük és a vérükkel fizettek ezért. Köszönjük, hogy az Édes-Dead megnyitotta az estét és egy igazi dögös rock & roll bulival bemelegítették a helyet. Space Dust - Acid Victoria, elképesztő hangzás, remek hangulat. És legfőképpen köszönjük nektek, akik részt vettetek az eseményen és így veletek együtt, egy remek hangulatú estét tudtunk összehozni. Köszönjük az összes felajánlást. Összesen a végére 165.000 Forintot sikerült összegyűjtenünk, amit december 19-én átutaltunk a kórház számlájára.

Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy van az emberekben, van az undergroundban összefogás a jó cél érdekében. Talán még sincs igaza a Rammstein gitárosának, ez a metal még sem annyira hallott, illetve nálunk tuti nem.

Béke, Szeretet, Metal

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1214502500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum