RockStation

Borders of Byzantium - friss dal és szöveges videó: Fortified

2019. január 10. - sunthatneversets

bordersob.jpg

A Carousel kislemez után most a Fortified című új dallal, és a hozzá készült szöveges videóval jelentkezett a Borders Of Byzantium, akik továbbra is Odyssey című új nagylemezük utómunkálataival vannak elfoglalva, ami március 8-án fog megjelenni digipak formátumban az EDGE Records gondozásában.

A lemezről eddig két dal jelent meg, az egyik az Odyssey (I’ll Take My Path), az album címadó dala, mihez egy videoklipet is forgattak, illetve a Losing Myself, ami egy mélyebb és érzelmesebb oldalát mutatta meg a zenekarnak.

A zenekar elmondása szerint az új tagok érkezésével a zenei világuk is valamelyest új irányt vett, de, hogy a lemez keményebb vagy dallamosabb lett-e, csak annyit árultak el, hogy lesznek rajta meglepetések. A tavaszi megjelenésig közösségi médiás felületeiken még több új dalt meg terveznek osztani.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7114552950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum