RockStation

Átalakult az Ill Nino, itt az új felállás első dala!

Közben a régi tagok is igényt tartanak a névre

2019. január 18. - theshattered

ill-nino-2019.jpgRendesen átalakult a latino-metalban nyomuló Ill Nino felállása, melyben három új, illetve egy újra visszatérő tagot láthatnak mostantól a rajongók. A szinte ismeretlenségig módosult csapat (csak Laz Pina és Dave Chavarri maradt meg az eddigiek közül), hogy megmutassa az erejét, egy új dalt máris közzétett a Sangret, amely öt év óta az első friss tétel ezen név alatt. Persze nem olyan egyszerű az élet, a lecserélt tagok állítják, hogy ők is még az Ill Nino tagjai, ezen név alatt fognak dolgozni, úgyhogy valószínűleg lesznek itt még komolyabb dolgok is.

Az Ill Ninot mostantól a következő felállásban köszönthetitek:

Marcos Leal (ének, Shattered Sun) - új tag
Sal Dominguez (gitár, ex-Upon A Burning Body) - új tag
Jess Dehoyos (gitár, Sons Of Texas) - új tag
Daniel Couto (ütőhangszerek) - visszatérő tag, 2013-ban szállt ki
Lazaro Pina (basszus)
Dave Chavarri (dobok)

Dave Chavarri a változás okairól: "Néha egy zenekarban lenni olyan, mintha házas lennél. Néha az emberek elhidegülnek egymástól, nem találkoznak, így az elválás elkerülhetetlen lesz. A legjobbakat kívánjuk az eddigi tagoknak a zenei karrierjükben, mi pedig nyomatjuk, hogy előre tudjunk haladni az új zenekari tagokkal. Nem csak turnéztunk már velük korábban, de nagyon tisztelt, kipróbált zenészekről, haverokról van szó, akik már az első naptól a 'Familia' tagjai voltak.

Aki csak ismer, tudja, hogy mennyire imádom ezt a zenekart. Már fiatal koromban is Ill Nino borítókat dedikáltam, ez a csapat mindig is különleges helyet foglalt el a szívemben. Amikor jött a lehetőség, hogy az egyik kedvenc zenekarom élére álljak, az egy olyan valami volt, amit meg kellett fontolnom."

Közben a volt énekes, Christian Machado a következőt tette közzé: "Kedves családunk, barátaink, rajongóink! Az eddig hallottak ellenére Arhue, Diego és én NEM léptünk ki az Ill Ninoból, továbbra is nagyon elkötelezettek vagyunk a zenekar és az összes rajongónk iránt. Nagyon izgatottan várjuk, hogy új zenéken, partnerségeken, lehetőségeken dolgozhassunk. Hamarosan további hírekkel jelentkezünk!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3214571158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devilstrueface 2019.01.20. 13:09:42

ez jó lesz. mármint a buli ami jön :)
az ilyenek fényében külön vicces ez az elcsépelt latino "familia" klisé bullshit, szánalom tényleg.

ez az új(?) dal amúgy nekem bejön mindentől függetlenül.
tehát akkor msot van egy Ill Nino A és egy Ill Nino B.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum