RockStation

Beperelte a Korn a volt dobosát, David Silveriat

2019. február 05. - theshattered

korn1998.jpgNagyobb a fasírt a Korn klasszikus felállásának tagjai között, mint azt egyébként érzékeltetik. A nu metal-veteránok legszebb korszakának, azaz a kezdeti időszakának dobosa, David Silveria éppen perben áll az egykori zenésztársaival, mégpedig a jogdíjak miatt.

Silveria, aki szerint a jelenlegi Korn dobos Ray Luzier érzésmentesen játszik, a basszer Fieldy pedig egy gyáva kis picsa (milyen szép, baráti a helyzet), már korábban beperelte egyszer a Kornt, mivel állítása szerint egyrészt ki nem fizetett bevételei vannak a zenekartól, másrészt ő sosem mondott le a tulajdonjogairól. Ezt egy szép összeg kifizetésével a Korn részéről le is rendezték, persze azzal a feltétellel, ha lemond mindenféle jövendőbeli Korn-jogdíjról, ami elvileg meg is történt.

Most viszont fordult a kocka, a Korn idéztette a bíróságra a dobost, lévén ő elvileg megszegte ezt a megállapodást és közvetlenül a jogdíjakat kezelő SoundExchangenél követelte az elmaradt részesedését. A Korn felkereste Silveriat a megállapodás megszegése miatt, illetve hogy vonja vissza a követeléseit, de egyelőre még nincs fejlemény az ügyben.

Amíg nem jut dűlőre a két fél, addig a SoundExchange visszatartja a kifizetéseket, ami eddig 290.000 dollárnyi benntartott összeget jelent a Korn számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2914608988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum