RockStation

Még idén meg fog jelenni az új Jinjer nagylemez

2019. február 08. - theshattered

jinjer_2018.jpgÉpp, hogy egy hónapja adta ki a legutóbbi kiadványát, a Micro címre keresztelt EP-t a Jinjer, de már most tudják, hogy mi lesz a következő lépés. Egy nagylemez, ráadásul ha minden jól megy, még ősszel meg fog jelenni.

"Tudod, mi a probléma? Ha a Jinjerről van szó, mindenkinek értenie kell azt, hogy mi sem értünk semmit. Mi sem tudjuk, milyen is lesz az egész, amíg nincs meg az utolsó dal.

Az emberek általában meglepődnek azon, hogy ha kész vagyunk egy új albummal, igazából nem marad semmi maradék. Egy csomó zenekar megír huszonöt dalt, kiválasztanak tízet, aztán tizenöt meg lemarad. Nem, ilyet mi nem csinálunk. Mi csak jó dalokat írunk. Nincsenek töltelékek, semmi ilyesmi. Addig csináljuk, amíg azt nem mondjuk, hogy 'Oh, ez rendben van. Kész vagyunk.'. Ha ez nyolc dal lesz, akkor nyolc dal lesz. Ha tíz dal, akkor tíz. Nincsenek tervek, nincsenek célok. Csak elkezdünk írni, aztán olyan lesz, amilyennek lennie kell."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr214614520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum