RockStation

Hétfőn brit metalcore az A38-on

2019. március 14. - sunthatneversets

ourhollowourhome.jpg

Ismét Budapestre érkezik a brit metalcore szcéna egyik legaktuálisabb zenekara, az Our Hollow, Our Home! Rekordsebességgel érkezett meg új lemezük tavaly októberben, ami méltó folytatása a 2017-es debütalbumuknak, amellyel megjárták az A38 Hajó tetőteraszát és a Secrets vendégeként a koncerttermet is.

A gyors inspirációt azonban sajnálatos esemény adta: a gitáros/énekes, Toby Young édesapjának elvesztése. Az In Moment / / In Memory ez alapján a gyász öt fázisáról szól: a tagadás, a harag, az alkudozás és a depresszió időszaka után végül az elfogadáshoz érkezik meg.

A szakmai- és közönségsikert egyaránt megerősítő album turnéján a zenekar ezúttal headlinerként tér vissza az A38 Hajó Koncerttermébe, egy kőkemény négyzenekaros estére. Velük érkezik a Skywalker és az InVisions, az OHOH előtt pedig a hazai és nemzetközi hardcore/metal szcénába 2017-ben betörő Harmed lép fel. A koncertről további infókat ITT találtok, ízelítők pedig alább.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1814687888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum