RockStation

Stúdiót épített az Exhumed, készül az új nagylemez!

2019. április 01. - theshattered

exhumed-2018.jpgMár zajlanak az Exhumed legújabb albumának a munkálatai, melyet nem máshol végeznek, mint a saját maguk által kialakított stúdióban - ez a legtisztább, nem köti őket a határidő és a pénz. A Matt Harvey-vezette death / grind hordának ez már az ötödik teljesértékű csomagja lesz a 2010-es visszatérés óta, ha az Iron Reagannel közös split EP-t nem számoljuk bele a sorba.

Matt Harvey: "Ez a lemez egy teljesen új irányban jelentett kihívást: ott volt az építkezés, ott volt a próbálgatásokkal teli gyorstalpaló, meg persze szerepet kapott a deathgrind őrület is. A deathgrind rész nagyon jól alakult és nagyon odafigyelünk, hogy ezt az agressziót a dalokban is halljátok majd. A célunk, hogy arc ne maradjon leszakítatlanul."

A korong producere a Nauseaból ismert Alejandro Corredor, a keverést a Toxic Holocaustos Joel Grind vállalta be. Nem mellesleg ez lesz az első Exhumed dalcsokor, melyen az új gitáros, a tavaly csatlakozott Sebastian Phillips játékát is hallhatjátok majd, aki egyébként a Noisemből lehet ismerős többeknek is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9514730919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum