RockStation

Junkies: megjelent a Negyedszázad kockázat és mellékhatás album

2019. április 09. - theshattered

junkies_2019.jpgMegjelent a 25. születésnapját ünneplő JUNKIES új korongja, mely a “Negyedszázad kockázat és mellékhatás” címre hallgat. Az EDGE Recordshoz visszatért zenekar digipak csomagolásban érkező 73 perces best of lemeze 13 újravett klasszikus nóta mellett 6 új szerzeményt is tartalmaz, melyből a “Szerelmes vagyok” friss változatához, és egy új dalhoz, a Béke térhez és a Sztkékhez készült korábban szöveges videó. A friss korong megrendelhető a metalshop.hu felületén, illetve online is megvásárolható, meghallgatható a legtöbb népszerű digitális felületen.

Mindenképp egy olyan kiadvánnyal szerettünk volna előrukkolni, amely valamilyen szinten felöleli az elmúlt negyedszázadot, de egyben újat is ad a közönségnek. Ezért döntöttünk úgy, hogy néhány friss szerzeménnyel kiegészítjük az évforduló kapcsán rögzített best of albumot. A lemez egyik érdekessége, hogy a rajta szereplő nóták közül Riki Church, sőt ezúttal a dobosunk, Keresztes Viktor is énekel egyet, ráadásul egy igen hosszú, összesen 73 perces anyagot sikerült összeraknunk - alig fértek rá a dalok a CD-re.mesélte Szekeres András, a banda frontembere.

Az új albumot április 9-én exkluzív akusztikus minikoncerttel egybekötve dedikálják a budapesti Hard Rock Caféban a Junkies tagjai (a Facebook eseményt ITT találjátok), június 15-én pedig nagyszabású születésnapi bulira készülnek a Barba Negra Trackben (ennek a Facebook eseményét IDE KATTINTVA éritek el). A 2019-es év innentől kezdve egészen december végéig a negyedszázados jubileumról szól, amit a friss lemezre építve, egy látványban is megújult produkcióval tesznek még különlegesebbé a fellépések alkalmával a zenészek.

junkies_25_front.jpg

  1. Szték
  2. A szerelmedtől lettem ilyen
  3. Vesztettél
  4. Ennyi kell
  5. Mi vagyunk a többség
  6. Már csak a pénzért csinálom
  7. Nincs pardon
  8. Miattad iszom, te állat
  9. Bitter Candy
  10. A drog az rossz
  11. Halacska
  12. Maszk
  13. Recseg-ropog a rendszer
  14. Mese
  15. Ne ébressz fel
  16. Hiba van
  17. Minden álmom
  18. Szerelmes vagyok
  19. Béke tér

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2314750365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum