RockStation

Élő dögszag - Koncertfelvételt ad ki a (majdnem) klasszikus felállású Entombed

2019. április 21. - theshattered

entombedoriginal2016_638.jpgMár majdnem két és fél éve annak, hogy újra összeállt a klasszikus felállású Entombed háromötöde, hogy eljátsszák az überklasszikus nagylemezüket, az akkor a negyedszázados születésnapját ünneplő Clandestinet. A csapat, mely akkor az Alex Hellid és Uffe Cederlund (gitárok), Nicke Andersson (dob), valamint Edvin Aftonfalk (basszus) és Robert Andersson (ének) felállásban nyomult, május 17-én kiadja ennek az estének a felvételét Live Clandestine címen, melynek egy szeletét, a Stranger Aeonst már ki is adták előzetes nyálcsorgatónak.

clandestinelive.jpg

01. Intro
02. Living Dead
03. Sinners Bleed
04. Evilyn
05. Blessed Be
06. Stranger Aeons
07. Chaos Breed
08. Crawl
09. Severe Burns
10. Through The Colonnades
11. Left Hand Path

Habár azon a koncerten az első blokkban a Malmöi Szimfonikus Zenekar És Kórus is előadta a teljes korongot a maguk felfogásában, azt nem tervezik hozzácsapni az illetékesek a természetesen CD-n, vinylen és digitális formátumban is megjelenő, csakis a hangfelvételt tartalmazó csomaghoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2814777624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum