RockStation

Na, de hol van Lemmy? - "Megtalálós" könyv érkezik a Motörheadről

2019. június 07. - theshattered

lemmy_1.jpgÚjabb projektbe fogott bele a Rush képregényei által is ismert Fantoons. A legújabb agymenésük egy Motörhead tematikájú könyv, egyfajta, a legendák munkásságára épülő Vili Világa, (ha nem ugrana már be, ILYEN VOLT az eredeti) ahol a tizenöt duplaoldalas, természetesen hiperzsúfolt alkotáson kell megtalálni a legendás, 2015 végén elhunyt frontembert.

t29kf7rg.jpeg

David Calcano, a Fantoons kreatív igazgatója: "Lemmy a Rock n' Roll nagybetűs definíciója a szó minden értelmében: őszinte és megbánás nélküli. Ráadásul hihetetlen humorérzéke volt, erről szól ez a könyv is. A szex, zabolátlanság és rock n' roll keveredik egy kifacsart humorérzékkel, amely egyben nevetésre késztet és szórakoztat is néhány sör és HANGOS Motörhead-dal mellett."

3eg-npuj.jpeg

ixhup8hw.jpeg

yyd0chx7.jpeg

Ha esetleg lenne igény, maga a könyv november 5-én fog megjelenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4814882786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum