RockStation

Atlantis - Új dal a Pallbearertől

2019. június 15. - theshattered

pallbearer.jpgA szokásuktól eltérően ezúttal nem nagylemezzel jelentkezik a Pallbearer, hanem egy külön dallal, az Atlantisszal kedveskedik a rajongóinak - meg új általában mindenkinek. A természetesen belassult, de nagyon is érzelmes dal mellé egy másik felvétel, a Thorns élő verziója is felkerült a virtuális kislemezre, ajánljuk fogyasztásra!

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre egy újabb friss dalt oszthatunk meg veletek. Ahogy valószínűleg sokan már jól tudjátok, a Pallbearer mindig is nagyon 'albumközpontú' volt - amikor zenét írunk, mindig egy nagyobb kép van a fejünkben. Ennek ellenére azt is nagyon élvezzük, ha egy olyan darabot adhatunk ki, amely nem feltétlen illik bele egy nagyobb lemez képébe. A Sub-Pop Singles Seriesnek köszönhetően meg volt a lehetőségünk, hogy megírjunk egy új dalt, az Atlantist, plusz megmutathassuk, hogy az előző lemezünk Thorns című dala hogyan kapott egy másabb megközelítést azután, hogy kicsit megdolgozta az éveken át tartó koncertezés."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4314894758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum