RockStation

Kész vannak a következő Testament-lemez felvételei

2019. június 19. - theshattered

0testament2017_47_eredmeny.jpgGene Hoglan bedobta a bombát az erdőbe: a húsalapú dobgép egy kb. egy héttel ezelőtti interjújában elárulta, hogy lassan elkészülnek a 2016-os Testament album, a The Brotherhood Of Snake utódjának felvételeivel. Persze, van még mit csinálni azokkal a hangfileokkal, de Hoglan szerint ha minden jól megy, év végén már kint lesz a friss szaggatás. Reméljük is!

Az új album felvételeiről: "Úgy tudom, hogy június 12-én kell befejeznie a zenekarnak a felvételeket. Azt is tudom, hogy igen feszített munkarendben kell felvenni a dalokat. Nem tudom, Andy Sneap éppen mit csinál, szerintem jó eséllyel a Judas Priesttel turnézik, de tudom, hogy ő fogja megkeverni az anyagot. Juan Urteagaval vettük fel a cuccot, ahogy a múltban már több dolgot is. Juannal nagyszerű érzés dolgozni! Talán már hallottatok róla az általa készített Machine Head albumok révén. Nagyon sok felvétele volt már korábban a Testamenttel is, ahogy Ted Nugenttel, a Night Rangerrel... Nagyon hosszú a lista. Juannal hihetetlen élmény dolgozni! Imádom Juannal felvenni a dolgaimat! Nagyon laza arc, szuper pozitív és mindig jókedvű!"

A megjelenési időről: "Nem én vagyok az a személy, aki a hivatalos bejelentést meg fogja tenni, de azt hiszem, a zenekar még 2019-ben ki akarja adni az albumot. Ha jól tudom! Ahhoz, hogy mindez meglegyen, június közepére meg kell lennie a felvételeknek, aztán jön a keverés, már amikor jön, aztán a nyomtatás, miegymás, szóval úgy tudom elképzelni, hogy a Testament egy 2019-es megjelenést vett célba. Azt is el tudom képzelni, ha az nem jön össze, akkor 2020 eleje lesz az."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2514901478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum