RockStation

Free címmel jön Iggy Pop új lemeze!

2019. július 19. - theshattered

iggypopsolojuly2019_638.jpgSzeptember 6-án új nagylemezzel jelentkezik a jövő hét szerdán Budapesten is fellépő Iggy Pop. Az öreg a Free összefoglaló név alatt adja majd ki a dalcsokrot, melyről a címadó, egyben lemezindító tételt már be is mutatták.

iggypopfreecd_0.jpg

01. Free
02. Loves Missing
03. Sonali
04. James Bond
05. Dirty Sanchez
06. Glow In The Dark
07. Page
08. We Are The People
09. Do Not Go Gentle Into That Good Night
10. The Dawn

"Ezen az albumon más szerzők mondandóját tolmácsolom, én csak a hangomat kölcsönzöm a gondolataiknakA Post Pop Depressiont követő turnék befejeztével úgy éreztem, hogy meg kell szabadulnom a krónikus bizonytalanságtól, ami már túl régen nyomasztotta az életemet és karrieremet. De egyúttal kimerült is voltam. Úgy éreztem, hogy legszívesebben felkapnék egy szemüveget, hátat fordítanék és elsétálnék. Szabad akartam lenni. Tudom, hogy ez csak egy illúzió és a szabadság csak egy érzés, de eddig úgy éltem az életemet, hogy hinni ebben az érzésben is már olyan valami, amit megéri hajszolni. Minden, ami csak kellhet, az nem feltétlenül csak a boldogság, vagy a szerelem, hanem a szabadság érzete. Ez az album csak egyszerűen megtörtént velem, hagytam, hogy megszülessen."

A koncert hivatalos Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4614969462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum