RockStation

Sabbath Mater - Továbbra sem lesz vallásos keresztény a Behemoth

2019. július 25. - theshattered

behemoth_2018.PNG
Friss videót készített a tavaly megjelent, meglehetősen bikára sikerült nagylemezéhez, az I Loved At Your Darkesthez a Behemoth. A Sabbath Materre készített klip, melyet alább találtok meg, természetesen továbbra sem egy misejáró csapat vizuális koncepcióját öleli fel. Talán az érzékenyebbek néhol el is fogják takarni a szemüket!

"Elhoztuk nektek Sabbath Mater új videóját. Az energia és hangulat a dal előadására lett kiélezve, ezt örökítettük meg a videóban is. Ó és persze vannak benne istentelen képek is - végül is egy Behemoth-videóról beszélünk. Mint mindig, most is a Grupa 13-el volt szerencsénk dolgozni, ők segítettek valósággá tenni a mi bűnös látomásainkat. Élvezzétek, aztán hamarosan találkozunk!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5814978988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bartkozoltan 2019.07.25. 11:43:36

Nagyon beteg, felkavaró, de egyben lenyűgöző is.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum