RockStation

Hexis-koncert lesz a Dürer Kertben

2019. július 31. - sunthatneversets

hexis.jpg

Augusztusban is előrukkol egy bulival a Tukker Booking, méghozzá nem akármilyennel, hiszen 2-án újból a dán black metal/sludge Hexis fogja tiszteletét tenni a Dürer Kertben. A júliustól novemberig tartó EU turnéjuk az eddigi leghosszabb kör lesz az életükben, ami után kérdés, hogy milyen állapotban térnek majd vissza a hétköznapokba.

Aki ismeri a Hexist, annak nem érdemes már bemutatni őket, aki esetleg még nem, az készüljön fel lelkileg, mert egy intenzív élményben lesz része. A stroboszkóp és a füstgép fő gerince a műsoruknak, ami mellé egy kőkemény darálást kapsz az arcodba a black / post metal és a sludge legjobb pillanataival. Filipék remekül ötvözik a Celeste-féle post black metalt a modernebb hardcore / metallal, amit egy mélyre hangolt sounddal egyesítenek. A másik remekbe szabott banda, akit hoznak magukkal az pedig a svéd The Arson Project lesz, akik már jó párszor játszottak nálunk, és minden egyes alkalommal elpusztítottak mindent maguk körül. Korábban a svéd grind vonalon mozogtak, de a utóbbi években elmentek egy egyedibb irányba, ahol előtérbe kerültek a hardcore / punk gyökerek és a zenét ezáltal egy powerviolencesebb útra terelték. Élőben ez a banda hihetetlen kemény, nem érdemes több szót fecsérelni rájuk, meg kell nézned őket!

A két külföldi DIY banda mellett két szintén zseni magyar support fogja tiszteletét tenni az estén. A thrashcore / crossover Crippled Fox triója és egy új banda, az erősen post black elemekkel teli On Graves fogja rátok zúdítani a súlyt. További infók a koncertekről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3014988428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum