RockStation

Tekerés a villa kertjében - Új videó John 5-éktól

2019. augusztus 01. - theshattered

john52018.pngFriss klipet adott ki a Rob Zombie mellől is ismert gitármester, John 5. A szőke hathúrosnyűvő és csapata, a The Creatures szerdán adta ki a legújabb nagylemezét, a The Invasiont, melyen természetesen a friss videós tétel, az I Want It All is ott csücsül.

john5creaturesinvasioncd.jpg

01. Invasion
02. I Am John 5
03. Midnight Mass
04. Zoinks!
05. Howdy
06. Crank It / Living With Ghosts
07. Cactus Flower
08. I Want It All
09. I Like The Funk
10. Constant Sorrow

John 5 az albumról: "Ez egy olyan valami, amin már jó ideje dolgozok, minden hónapban kiadok egy új dalt és hozzá egy videót. Szerintem ezt így érdemes csinálni. Frissen tartja az albumot, ébren tartja az emberek érdeklődését a dolgaim iránt, a lemez sem tűnik el egy hónap alatt, meg ilyenek. Egy jó ideig életben tartja a lemezt és ez csodálatos dolog! Eddig nagyon jól sült el ez az egész. Nagyon szeretjük élőben is játszani a dalokat, egyszerűen jól érezzük magunkat."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7214989704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum