RockStation

The Fire That Burns - Itt az új Borknagar-dal!

2019. augusztus 03. - theshattered

borknagar2019.jpgKiadta az új lemezének, a True Northnak az első lemezelőzetes dalát a Borknagar. Az immár Vintersorg nélkül készült nagylemez friss nótája az alábbiakban nézhető, hallgatható meg, a teljes pakk szeptember 27-én érkezik majd.

Øystein G. Brun: "Végre rászabadulhatott a világra az új nagylemezünk, a True North első előzetes dala, melyet The Fire That Burnsnek neveztünk el. Miközben a tizenegyedik albumunk megjelenésére koncentráltunk, természetesen nem tudtunk nem visszatekinteni a múltra, minden általunk írt zenére és megvívott harcra. Mindent a zene nevében. Több, mint huszonöt év után még mindig itt vagyunk, ragaszkodva a zenei látomásainkhoz és útra készen, hogy nekivágjunk a következő zenei kalandnak - akárhová is vezessen ezen a hatalmas és kalandos világon. Amikor az első dal kiadására kellett gondolni, a The Fire That Burns egyértelmű választás volt. Nem azért, mert ez a dal teljes egészében képviseli a True North-t, nem is azért, mert ez a dal egyfajta zenei csúcspont lenne. A True North túlzottan is szerteágazó, hogy egy könnyen kiválasztható koncepciót találjuk hozzá. Inkább a zene természete miatt választottuk. Zeneileg hű a Borknagar örökségéhez és nem utolsó sorban a bennünk lobogó tűzről szól. Örökké! Ez az a szikra, amely nagyobb kihívás elé állítja az életet, mint a halál. Élvezzétek és tomboljatok!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9214992482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum