RockStation

Daemon címen jön az új Mayhem-lemez!

2019. augusztus 13. - theshattered

0mayhem2017_02_eredmeny.jpgOktóber 25-én jelenik meg a Mayhem legújabb nagylemeze, a Daemon. A tíznótás korongot a Century Media fogja gondozni, az illetékesek a bejelentés mellé lehozták a borítót és a dallistát is.

mayhem-daemon.jpg

01. The Dying False King
02. Agenda Ignis
03. Bad Blood
04. Malum
05. Falsified and Hated
06. Aeon Daemonium
07. Worthless Abomination Destroyed
08. Daemon Spawn
09. Of Worms and Ruins
10. Invoke the Oath

"A Daemon nem az Esoteric Warfare direkt folytatása. Mint minden Mayhem album a maga idejében, a Daemon is egy egyedülálló alkotás. A magányos, egyedülálló farkas. A Daemon valójában nem egy új fejezet lesz a tartalmas történetünkben. Sokkal inkább egy új kötet, figyelmet követelő mégis vad karakterű alkotás.

Ugyanaz a felállás írta és készítette - Necrobutcher (basszus), Hellhammer (dobok), Attila (ének), Teloch (gitár) és Ghul (gitár)- akik az Esoteric Warfaret is, akik a De Mysteriis Dom Sathanast teljes egészében eljátszották az elmúlt években. A Daemon viszont nem egy visszatekintés az olyan klasszikus dalokra, mint a Freezing Moon, Pagan Fears és a Buried By Time And Dust. Erre ott volt a De Mysteriis Dom Sathanas Alive koncertlemez. A Daemon maga a változás, egy lehetőség, hogy szélesebbre tárjuk a pokol bugyrait."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2915007122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum