RockStation

Megjelent a Havária első nagylemeze

2019. augusztus 13. - sunthatneversets

havaria.jpg

A Havária egy kétszemélyes punk metál banda, hardcore és black metál hatásokkal. Tavaly jelent meg egy 6 számos demójuk, most pedig kiadták az első 9 számos nagylemezünket "Rontás" címmel.

A zenekarról: A gitáros Némethi Tamás (Gepárd) a Rákosi zenekarban gitározott, ő volt a fő dalszerző. Ördög Gábor, a dobos jelenleg az Igor zenekarban és a Gábor and the Gábor Gábors-ban játszik, de ketten korábban is zenéltek már együtt a Something Against You illetve a Red Line Offside zenekarokban, amik a 2000-es években meghatározó bandák voltak a hazai HC-punk színterén.

Az új lemezről: A lemezfelvételek a gyulai No Silence stúdióban készültek. A lemezen 9 szám hallható, ebből 4 a korábbi demón is szereplő dal újrafelvétele, 4 új nóta és egy Necropsia feldolgozás kapott helyet. A “Rontás” fizikai formátumban bakeliten a szombathelyi IDDQD kiadó gondozásában jelenik meg hamarosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1915007050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum