RockStation

Itt az első új Toxic Holocaust-nóta!

2019. augusztus 14. - theshattered

joelgrind2019.jpgKorábban már írtunk róla, hogy Joel Grind újra egyszemélyesben tolja a Toxic Holocaustot, már persze ha az albumkészítést nézzük. Grind, ahogy a kezdeti időkben, most is minden hangszert egyedül kezel a lemezen, mely a Primal Future: 2019 címen kerül majd az arra méltó kezekbe és melynek első dala, a Chemical Warlords az alábbiakban már meg is hallgatható. A megjelenési dátum nem mellesleg október 4.

"Amikor 1999-ben elkezdtem a zenekart, nem gondoltam volna, hogy 2019-ben is ezt fogom csinálni. Sok időbe telt, de végre itt az új album, ami egyfajta sűrítménye az ebben a zenekarban eltöltött húsz évemnek. Ami a legfontosabb, hogy úgy döntöttem, visszatérek a gyökereimhez és az egész lemezt egyedül veszem fel, én játszok fel minden hangszert, úgy, mint a korai időszakban. Jó kis nosztalgikus szórakozás volt, de egyben izgatott is voltam, mert mindent bele tudtam rakni, amit az évek alatt tanultam."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1915008126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum