RockStation

Be All Things - Új dal és videó Chelsea Wolfe-tól

2019. augusztus 16. - theshattered

cw1.jpgÚj dalt mutatott be a Birth Of Violence címen, szeptember 13-án megjelenő új nagylemezéről Chelsea Wolfe. Az énekesnő a Be All Things című tételt nyújtotta át a rajongótáborának, melyhez egy látványos videót is készített a művésznő.

"A Be All Thing arról szól, hogy milyen nőként érvényesülni a világon: egyesíteni a lágyat és az erőset, egyensúlyozni a harcos és az istennő között, egyszerre akarni a mindent és a semmit. A dalok általi történetmesélésnek köszönhetően több oldalamat is fel tudom fedezni, a bennem lakozó többi ént. Vannak olyan napok, amikor csendes akarok lenni és beleásni a gyökereimet a földbe, más napokon meg fel akarok ugrani és egyszerre lenni minden, ami csak lehetséges.

A videó olyan felvételek összessége, amelyeket különböző varázslatos helyszíneken vettünk fel. Dél-Izlandon, amikor a Birth Of Violence album borítóját készítettük, az észak-karolinai Moaning Cavern belsejében, amely egy 140 méter mély márvány barlang, amit gyerekkoromban láttam először, majd felnőttként énekeltem is benne, olyan erősen, ahogy csak tudtam, egyenesen neki az ősi barlangfalak ódon nedvességének és fényeinek. Egy különleges természetes helyen az otthonomtól nem messze, ahol a Manzanita nő, egyfajta vörös és zöld alagutat alkotva és egy történelmi, Viktoriános korból származó, történelmi kaliforniai hotelben, ahol a múltban sokan megpihentek már."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7515012150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum