RockStation

Glenn Hughes lett a The Dead Daisies új frontembere

2019. augusztus 29. - theshattered

glenn_hughes_02.jpgA rajongók már biztos hallottak róla, hogy John Corabi és Marco Mendoza is otthagyta a Dead Daisiest. A csapat illetékesei persze nem estek kétségbe, meg is találták az all-star csapat új énekes-basszerét (miért ne oldották volna meg egyben, nemde?), aki nem más, mint Glenn Hughes!

A Deep Purpleből és a Black Country Communionből is ismert, de szólóban is jó sok lemezt lepakolt frontember már hallható is a bejelentéssel egyidőben kiadott új dalban, ami a Righteous Days címre hallgat és a csapat weblapján, azaz IDE KATTINTVA hallgatható meg.

Jó hír a zenekar rajongói számára, hogy a zenekar még idén be fogja fejezni a következő nagylemezének anyagát, mely jó eséllyel jövőre fog megjelenni.

A hivatalos bejelentés így hangzik: "A The Dead Daisies egy zenei közösség, aminek a tagjait a nagyszerű rockzene iránti szeretet tartja össze. Ez egy élő, lélegző zenei organizmus a 'Rock valóban él és virul!' mottóval a zászlaján. A zenekar alapítása óta az volt az alapterv, hogy minden tag bedobja a saját ötletét a közösbe, de meglegyen a lehetőség, hogy jöjjenek-menjenek, amikor a saját projektjeiken szeretnének dolgozni. John és Marco most és mindig is a The Dead Daisies zenei családjának tagjai lesznek, de az életük ezen pontján úgy döntöttek, hogy inkább a saját szóló dolgaikon dolgoznak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9815029316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum