RockStation

Itt a második dal a The Dead Daisies készülő lemezéről

2024. augusztus 13. - moravsky_vrabec

2024deaddaisies.jpg

Az amerikai hard rock supergroup következő nagylemeze szeptemberben érkezik Light 'Em Up címmel, és már két előzetes dalt is meghallgathatunk róla. Részletek a kattintás után.

A zenekart érintő legfontosabb változás, hogy ismét John Corabi áll a mikrofonnál, de a ritmusszekció is lecserélődött. A négyhúrost most Michael Devin kezeli, a dobok mögé pedig a régi-új arc, Tommy Clufetos ült be. A szeptember 6-án érkező lemez producere Marti Frederiksen volt, és 10 új dalt rejt majd. A címadót már korábban megmutatták, most itt az I'm Gonna Ride is. 

A The Dead Daisies legutóbb tavaly decemberben járt nálunk (koncertismertető ITT), de november 15-én visszatérnek a tett színhelyére, hogy az új lemezt is bemutassák a nagyérdeműnek. A deszkákat Mike Tramp melegíti be egy White Lion dalokból álló szettel, a különleges vendég pedig Alice Cooper lányának zenekara, a Beasto Blanco lesz. Nem semmi csomag, ha megnéznéd, ERRE találsz bővebb infót. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr318464579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum