RockStation

Egy hét és Budapestre látogat az Evanescence

2019. szeptember 01. - theshattered

evanescence2019.jpgSzeptember 8-án, azaz jövő hét vasárnap újra Budapestre látogat az Evanescence - milyen furcsa, hogy ez a csapat hosszúra nyúlt és aránylag lemezszegény karrierje során csupán második alkalommal esik meg. Az Amy Lee-vezette zenekar, lévén, hogy az új korong még készülőben van, az előző három (Fallen, The Open Door, Evanescence), ha a szimfo-elektro albumot, a Synthesist is számoljuk, négy album legjobbjait fogja majd elhozni nekünk, melyek közül pár kihagyhatatlant mi is összeszedtünk nektek - mintegy erősítvén az étvágyat.

Bring Me To Life (Fallen, 2003)

Going Under (Fallen, 2003)

Call Me When You're Sober (The Open Door, 2006)

Lithium (The Open Door, 2006)

What You Want (Evanescence, 2011)

Imperfection (Synthesis, 2017)

A koncert hivatalos Facebook-eseményéhez ITT tudtok csatlakozni, a jegyeket, ha még nem tettétek volna meg, IDE KATTINTVA tudjátok beszerezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3415031788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum