RockStation

Thundersmith - Új dal a Kobra And The Lotustól

2019. szeptember 19. - theshattered

kobra-and-the-lotus-2019.jpgEgy laza, rockos, bulis dallal jelentkezett a Kobra And The Lotus, akiknek az új nagylemeze, az Evolution a holnapi napon fog napvilágot látni. A Thundersmith című tétel és a hozzá betársított dalszöveges videó lentebb található meg, ahogy a fontosabb tudnivalók és a korábban már kiadott Get The F*ck Out Of Here és Burn! is.

kobraandthelotusevolutioncd.jpg

01. Evolution
02. Burn!
03. We Come Undone
04. Wounds
05. Thundersmith
06. Circus
07. Wash Away
08. Liar
09. Get The F*ck Out Of Here
10. In The End
11. Tokyo (Japan version only)

Kobra az új dalról: "Most ezzel igazán oda fogunk csapni! A gitártémák groovosak, mint mindig, az ütem pedig szinte induló jellegű. A szöveget a zeneiparban történt időszakomról írtam, ahol egyedülálló nőként tolom előre a zenekart. Így fejezem ki, hogy még nem adtam fel. Az vagyok, ami. Mindig felállok, bármi is történjen. Büszke vagyok arra, aki vagyok, az is fogok maradni, ahogy mindenkinek önmagát kellene alakítania. Ha te is így gondolod, üdv a klubban! Ahogy Chris Cornell is mondta 'A legtöbb, amit tehetsz, hogy önmagad maradsz'. Éljük az életet erőteljesen, tegyük zseniálissá azt, mivel ténylegesen így kellene ezt csinálni. Így lehetünk önmagunk és így tehetünk jót mindenki mással is a környezetünkben."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4415125562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum