RockStation

Fülelj bele az új Dragonforce-lemezbe!

2019. szeptember 25. - theshattered

dragonforce-2019.pngPénteken jelenik meg a nagyon tekerős heavy metal vonalon mozgolódó Dragonforce legújabb korongja, az Extreme Power Metal, melyhez már előzetesben is készült azért pár videó, hogy sejtsük, itt bizony folytatódik majd a kíméletlen zakatolás. Viszont hiába a közeli dátum, a teljes anyag (hivatalosan) egyelőre még nem, viszont egy hosszabb betekintőt adó videó révén már szabadon csekkolható, ezt mi is megmutatjuk lentebb. Érdekesség, bár ezt sokan már a dalok címéből is sejteni lehetett, hogy a korong Celine Dion "titanicos" dalának, a My Heart Will Go Onjának az átértelmezésével zárul majd, ami... Rendesen meglett sárkányseregesítve, egy szó nem lehet majd a kiszolgálásra.

Ahogy sokan tudjátok már, a lemez felvételeit még rendesen letudó, de aztán a Kreatorbe átigazoló basszer, Frédéric Leclercq már nem része a zenekarnak, őt a turnén a Youtuberól ismert Steve Terreberry helyettesíti majd. Legalábbis amíg nem találják meg a végleges utódot.

df-extreme-power-metal-cd-cover-web-600x600.jpg

01. Highway To Oblivion
02. Cosmic Power Of The Infinite Shred Machine
03. The Last Dragonborn
04. Heart Demolition
05. Troopers Of The Stars
06. Razorblade Meltdown
07. Strangers
08. In A Skyforged Dream
09. Remembrance Day
10. My Heart Will Go On

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5915166768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum