RockStation

Don Gatto - új videó és születésnapi koncertek

2019. november 21. - sunthatneversets

don_gatto.jpg

Bunkó hardcore mintegy 25 percben -ez a szlogen szerepelt az idén 10 éves szekszárdi Don Gatto zenekar első plakátjain. A csapat 2009. decemberében lépett először közönség elé Szarvason a Prosecturával, aztán beletapostak a gázba: 634 koncert 17 országban, 5 EP, egy 23 állomásos európai Pro-Pain turné, dagonya Wackenban, HangSúly díj a legjobb koncertzenekar kategóriában, fellépés egy német börtönben és még egy CD melléklet is összejött a HammerWorld magazinban.

A banda november 22-én pénteken a szekszárdi Estben, másnap pedig a budapesti Dürer Kertben tartja tizedik születésnapi rock and roll zsúrját. A hazai pályán a Cadaveres, a Positive Mental Attitude, a kizárólag erre az estére összeállt 20 éves Chaos Of Disorder és a Beliar lép még fel, a fővárosi bulin pedig a Devoid, az osztrák Seek & Destroy és a német The Busty Idiots ad az érzésnek.

Ami pedig a Welcome To Ferocity számra forgatott új videoklipet illeti, csak egy fasza aszfaltkeverő telep kellett hozzá, pár köbméter por, hideg, meg a Sada és a Szemendrey a szuper kameráikkal.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6515318452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum