RockStation

Stúdióban a Katatonia!

2019. december 21. - theshattered

katatonia2016.jpgEgy újabb Bloodbathos kitérő után újra az anyacsapata ügyein ügyködik a 2017-ben pihenőre küldött, de idén egy környi Night Is The New Day tizedik évfordulós koncertre újra összeálló Katatonia két agya, Jonas Renkse és Anders Nyström. Erről az előbbi posztolt egy képet a Katatonia Facebook oldalára, ráadásul nem is akárhonnan: a stúdióból!

"Ahogy közeledünk az ünnepek felé és 2019 is az utolsókat rúgja, szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki támogatott minket ebben az évben! Ha a koncertekről beszélünk, a NITND tizedik évfordulójának köszönhetően jó pár városban láthattuk a napnyugtát. Újabb kedves emlék! És ha az albumot nézzük, ez már a negyedik lemezünk, amelyet az elejétől a végéig eljátszottunk, nem rossz, ugye?

Viszont 2020-ban, a következő évtized küszöbén nem a múlt iránti tiszteletből, hanem más okból fogunk rengeteget dolgozni. Igazából itt egy kép, hogy sejtsétek, mi is vár majd minket a másik oldalon... Találkozunk majd, ugye?"

A svédek legutóbbi nagylemeze, a The Fall Of Hearts 2016-ban látott napvilágot, ennek turnéjával a 2017-es Rockmaratonon Magyarországot is érintették.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1315360912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum