RockStation

Pletyka: Elkészült az új lemezének felvételeivel az Iron Maiden!

2019. december 25. - theshattered

0ironmaiden2018_43_eredmeny.jpgÁllítólag befejezte az új nagylemezének felvételeivel az Iron Maiden. A heavy metal jövőre Bécsújhelyen is megforduló legendái legutóbb 2016-ban jelentkeztek albummal, akkor a kétlemezes The Book Of Soulszal lepték meg a fanatikusokat. A szemfülesebb netezők Kevin Shirley producer évösszegző Facebook-bejegyzéséből következtették ki az előbb említett jó hírt, melyben azt írta, hogy az elmúlt három hónapban Párizsban ügyködött: "Nagyon keményen dolgoztam egy meg nem nevezett, de nem is annyira titkos projekten. Nagyon csengett már a fülem a végére!"

Az év korábbi részében egy olasz 'Maiden rajongói oldal már lehozta, hogy jó eséllyel készül az új anyag, akkor az egész zenekar, a feleségeik és Shirley is a francia fővárosban tartózkodott. Mint mindenki jól tudja: nem zörög a haraszt!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2615365462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum