RockStation

Láncfűrész grindcore januárban a Dürerben

2019. december 30. - sunthatneversets

rotten_sound-008_mg_2523.jpg

A 2020-as évre is tartogat számunkra pár ígéretes bulit a Tukker Booking. Az első csapás január 22-én lesz esedékes, amikor újból eljön hozzánk, immáron harmadik alkalommal a finn grindcore pionír Rotten Sound. Legutoljára majdnem két éve láthattuk őket az Exhumed és az Implore társaságában, de ezúttal egyedül látogatnak el a Dürer kertbe, hogy a tavalyi Suffer to Abuse mellett még jó pár számot eldaráljanak mindannak, aki ellátogat ezen az estén a Dürerbe.

A '93-ban alakult zenekar fő csapásiránya a láncfűrész grindcore olyan zenekarokat megnevezve fő hatásainak, mint a Napalm Death és az Extreme Noise terror, de a svéd vonal sem maradhat el (Nasum, Victims) dalírás, és főképp hangzás szempontjából. A HM-2 alapjain nyugvó svéd hangzás már szinte védjegye a Rotten Soundnak, ami mellé egy könyörtelen előadásmód párosul. Aki látta őket élőben, az tudja miről beszél az ember, egyszerűen átmennek rajtad, mint az úthenger. Keijo Niinimaaék zenéjében mindig az volt a különleges, hogy a punkos, old school grind hatásokat remekül kombinálták az extrém metálos, sludgeba hajló döngölős témákkal. A zenekar a rövid, összesen 5 koncertet magában foglaló keleti kiruccanása után fog csatlakozni a Napalm Death, Misery Index, Eyehategod, Bat turnéhoz, ami azért valljuk be, elég nagy dolog.

Hazai részről két kiváló banda, a grindcore / punkban utazó Jack, és a d-beat nagyágyúi. a Mass Reaction fogja bemelegíteni az estét. Jegyek a Waveben kaphatóak! Start: 20.00. További infók meg ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9115371640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum