RockStation

All I Have - Újabb klippel jelentkezett az Evergrey

2019. március 24. - theshattered

csm_evergrey-2019_87212cabe2.jpgFriss klippel támogatta meg a januárban megjelent tizenegyedik nagylemezét, a The Atlanticet a svéd, dark metalban mozgó Evergrey. A csapat az All I Have-et filmesítette meg, ennek a filmecskéje a szokásosnak megfelelően az alábbiakban szemlélhető meg.

Tovább

Ekképpen fest Yngwie Malmsteen új lemezének címadó dala

yngwee.jpgMár nem is kell olyan sokat aludni (péntekig már fél lábon is...) és megjelenik a veterán gitármágus, Yngwie Malmsteen legfrissebb korongja, a Blue Lightning. A korábban már megmutatott Sun's Up Top's Down és a Beatles-feldolgozás While My Guitar Gently Weeps mellé most a dalcsokor nyitó- és egyben címadó dalát mutatta meg hősünk országnak-világnak.

Tovább

Tanár Úr, kérem! - Új videó a Jinjertől

0jinjer2019_16_eredmeny.jpgLényegében már csak a címadó tételt nem filmesítette meg a januárban kiadott EP-jéről, a Microról a Jinjer. A csapat ismerői, ha kicsit utána matekoznak a dolgoknak, kitalálhatják, hogy most a Teacher, Teacher! című nóta lett a kisfilm-sor "áldozata" melyhez egy, az Amorphisszal és a Soilworkkel közös, így Budapestet is érintő turnés koncertvideó társult be.

Tovább

Két új dal szerepel az ős-Arch Enemy tagokat tartalmazó Black Earth új albumán

blackearthband2016_638.jpgSzerdán jelent meg a Black Earth csakis Japánban elérhető válogatáslemeze, a Path Of The Immortal. Az Arch Enemy első három lemezén játszó felállást magába foglaló csapat a már említett korongra (melyet a szintén japán turnéját megtámogatandó adott ki) két friss tételt is felpakolt, ezek a Burn On The Flame és a Life Infernal című tételek.

Tovább

Something Good - A The Damned Things új dala megvolt már?

the-damned-things-february-2019.jpgBedobta az április 26-án érkező második nagylemezének, a High Crimesnak második előzetes dalát a The Damned Things. Az Every Time I Die, Anthrax, Fall Out Boy és Alkaline Trio tagokat begyűjtő gárda a Something Gooddal ajándékozta meg a friss témákra éhező rajongókat, melyhez egy, a borító dizájnjához passzoló dalszöveges videót illesztettek.

Tovább

Naysayer - Rövid, tömör aprítással támad a Misery Index

miseryindexbandnov2018_638.jpgKlipet adott a legújabb nagylemezének, a Rituals Of Powernek a záródalához, a gyors és intenzív Naysayerhez a nyáron (egész pontosan július 2-án) a Whitechapel társaságában Budapestre is ellátogató Misery Index. A csapat nem ragozta túl a dolgot, egy próbatermi aprítás szemtanúi lehetünk a videóban, csak úgy gyilkos módra, két és fél percben.

Tovább

Várhatóan ezzel a szettel jön majd hozzánk a Dream Theater

0dreamtheater2017_19_eredmeny.jpgTegnapelőtt elkezdte a legújabb nagylemezének, az egész jól sikerült Distance Over Timenak a lemezbemutató turnéját a Dream Theater. A csapat, ahogy előre sejteni lehetett, a koncert első felében a friss anyagot, mintegy az album felét plusz két régebbi nótát, a második felvonásban a teljes, idén húsz éves Metropolis Pt. 2: Scenes From a Memory albumot mutatja be a rajongóknak, melyet pontosan ugyanígy a Fezenen is el fognak lőni. Ha szeretnétek tudni, mi lesz 'Fehérváron a "menü", akkor pár rajongói felvétel mellett lentebb a dallistát is megtaláljátok.

Tovább

Közös zenekarban nyomja a My Dying Bride két ex-tagja

godthrymmmarch2019_638.jpgGodthrymm néven hozott össze zenekart a My Dying Bride két ex-tagja, Hamish Glencross és Shaun Taylor-Steels. Persze, hogy teljes legyen a felállás, beszállt hozzájuk Danny Lambert is, akivel triót formálva közösen nyomatják a fajsúlyos, nyilvánvalóan doomos gyökerű témákat. Hogy tudjuk, miféle muzsikát sajtol ki a hangszerekből a hármas, be is dobták nekünk a We Are The Dead című dalt, melynek a klipje az alábbiakban tekinthető meg.

Tovább

I, The Polluter - Hallgasd meg az October Tide friss dalát!

octobertidebandnov2018.jpgAhogy korábban is írtunk róla, május 17-én fog megjelenni az October Tide legújabb nagylemeze. Az In Splendor Below címre keresztelt anyagról most egy dalt, a lemeznyitó I, The Pollutert elérhetővé is tette az ex-Katatonias Norrmann-tesók által vezetett ötös, melyet a szokásos körítéssel együtt, azaz dallistával, borítóval az alábbiakban mazsolázhattok át.

Tovább

Nézz bele az új Moby Dick lemez bónusz DVD-jébe!

md2018.jpgÁprilis 19-én jelenik meg a magyar thrash alapcsapat Moby Dick legújabb nagylemeze, a Terápia. A sima, tizenhárom dalos kiadás mellett egy speckó, bónusz DVD-s kiadás is elérhető lesz, melyen a tavalyi, Barba Negrás Mentes 50 / Körhinta 25 koncert felvétele lesz látható. Ebbe a koncertbe nézhettek most bele a csapat jóvoltából, mégpedig az örök klasszikus Múló Álom képében.

Tovább

Hallgass meg két új Mötley Crüe-dalt!

motley_crue_old.jpgA mai napon mutatja be a Netflix a Mötley Crüe történetét feldolgozó, az azonos című biográfiából készült The Dirt című filmet. A zenekar négy új dalt is felvett a filmhez Rob Rock producerrel, amelyek közül kettőt, a klipes The Dirt (Est. 1981) című dalt és a Like A Virgin című Madonna feldolgozást korábban mi is megmutattuk. Most azonban befutott a hiányzó két dal is Ride With The Devil és Crash And Burn címmel, ami alább meg is hallgatható, akárcsak az egész filmzene-album. 

Tovább

Hickory Creek - Új klippel jelentkezett a Whitechapel

whitechapel-2018.jpgEgy újabb dalt adott ki a jövő hét pénteken megjelenő új nagylemezéről, a The Valleyről a Whitechapel. A július 2-án a Budapesti nagyközönség arcát cafatosra robbantó brigád most a Hickory Creeket tette közkinccsé, melyhez ezúttal egy klip is betársult. Beteg mulatságnak nézhetünk elébe, főleg, mint ismeretes, a szintén brutális albumot kiadott Misery Index lesz a buliban a partner.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum