RockStation

Jön a Silverstein új nagylemeze!

2020. január 09. - theshattered

silverstein.jpgÚj dallal jelentkezett az idén húsz éves Silverstein. Az Underoathos Aaron Gillespie vendégszereplésével készült Infinite a csapat új korongján, az A Beautiful Place To Drownon fog helyet kapni, mely március 6-tól lesz elérhető.

A lemezen Gillespie mellett hallható lesz a Beartooth frontembere, Caleb Shomo, a Simple Planből ismert Pierre Bouvier, a hip-hop énekesnő Princess Nokia és az Intervals legénysége is.

A csapat jövőre Európa-turnéra indul, ahol minden koncerten három szett lesz hallható: az egyikben a 2005-ben megjelent, második lemezüket, a Discovering The Waterfrontot fogják előkapni, a második részben egy akusztikus szettet kapnak a rajongók, a harmadik szakaszban pedig egy best-of kanyart lendítenek a megjelentek arcába.

abeautifulplace.jpg

1. Bad Habits (ft. Intervals)
2. Burn It Down (ft. Caleb Shomo)
3. Where Are You
4. Infinite (ft. Aaron Gillespie)
5. Shape Shift
6. All On Me
7. Madness (ft. Princess Nokia)
8. Say Yes
9. Stop
10. September 14th
11. Coming Down
12. Take What You Give (ft. Pierre Bouvier)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9015399344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum