RockStation

Shapeshifting - Jön Joe Satriani új lemeze!

2020. január 15. - theshattered

joe_satriani_02_photo_credit_joseph_cultice_small.jpgA mai napon kerül be a Rock And Roll Hall Of Famebe a veterán gitárhős, Joe Satriani, akik az egykori tanítvány, Steve Vai fog beiktatni a halhatatlanok közé. Satchnek nem ez az egyetlen fontos eseménye az idei éven, mivel még a tavasz folyamán Shapeshifting címen jön majd a Mester tizennyolcadik albuma, melynek bemutatókörével, mint sokan tudjátok, május 8-án Budapestet is érinteni fogja. A koncerten az új dalok mellett az ígéretek szerint a közönségkedvencek is előkerülnek majd a kalapból, a kísérőszemélyzet Kenny Aronoff, Bryan Beller és Rai Thistlethwayte lesznek.

Új dal egyelőre még nincs, így addig viszont itt egy régi klasszikus. A koncert hivatalos Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5515410216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum