RockStation

Közös videót forgatott John Dolmayan és M. Shadows

2020. január 20. - theshattered

john_dolmayan.jpgFriss videót forgatott a These Grey Men címre keresztelt projektjének keretein belül John Dolmayan és az Avenged Sevenfold énekese, M. Shadows. Az egyelőre még ismeretlen dal várhatóan heteken belül napvilágot lát, addig egy pár képet tudunk mutatni a felvételekről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Some great shots from yesterday @avengedsevenfold @thesegreymen

John Dolmayan (@johndolmayan_) által megosztott bejegyzés,

John Dolmayan ezt mondta nemrégiben az új These Grey Men anyagról: "Jó kis móka volt. Igazán menő arcokkal dolgoztam együtt... Ismét kihangsúlyozom, nem akarok olyan zenét írni, ami versenyre kelhet a Systemmel. Csak azért csinálom, mert szeretek zenélni. Nem vagyok dalszerző, de amit lehet, biztosan kipréselek belőlük. Ezeket a dalokat is úgy raktuk össze, hogy szerintem érdekes legyenek. Utána folyton olyan dalokat hallgattam, amiből még szerintem hiányzott valami. Mit tettem volna, ha én írom meg ezt a dalt? Mit tettem volna, ha én álltam volna elő ezzel a dallal?"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7015417596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum