RockStation

Visszatér Budapestre Richie Kotzen!

2020. január 21. - theshattered

richiekotzen_2017_image4.jpgImmár hatodik alkalommal fog Budapestre látogatni az ötvenedik évét taposó, azt ünneplő Richie Kotzen. A gitármester az eddigiektől eltérő módon nem az A38-on, hanem a Akvárium Klubban fogja megmutatni a legjobbjait, a dátum: szeptember 8.

A 2017-es Salting Earth után idén februárban új lemezzel jelentkezik Richie Kotzen. Az amerikai gitáros-énekes 50. születésnapjára utalva 50 For 50 címen adja ki a szólóalbumot, ami különleges formátumú lesz, hiszen 50 dal kap rajta helyet. A Poison, a Mr. Big és a Winery Dogs zenekarok révén is ismert, de elsősorban szólóban alkotó zenész a friss lemezt ősszel, szeptember 8-án mutatja be Budapesten, az Akvárium Klubban.

A koncert Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5615418940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum