RockStation

Vannak bajok: Gloria Cavalera kifakadt Derrick Greenre

2020. február 04. - theshattered

0sepultura2018_21_eredmeny.jpgAkadnak olyan arcok, akik nem tudnak túllépni a múlton, erőltetik annak visszatérését, így a klasszikus, már több, mint két évtizede felbomlott Sepultura-felállást is többször visszasírják egyesek. Igaz a két fő fél (lásd: maga Sepu és Max Cavalera is) él, virul és alkot, sőt, míg a Derrick Green által frontolt csapat folyamatosan szüli az új lemezeket (a Quadra pénteken érkezik), a Cavalera-tesók egyre sűrűbben kapják elő a régi, még velük készült albumokat, hogy azokkal emlékezzenek a múltra (persze ott van a Soulfly és a Cavelera Conspiracy is, de ez most mellékes). Az esetleges reunionról nemrég a Seput már több, mint húsz éve frontoló Greent is megkérdezték, akinek a válaszára Max Cavalera felesége, Gloria igen kiakadt... Nem feltétlen felnőtt módon.

Az eredeti kérdés az volt, hogy Green szerint az emberek miért foglalkoznak még mindig egy esetleges újraegyesülésről. A batár termetű frontember ezt válaszolta: "Szerintem néhány embernek nehéz túllépnie a múlton. Általában is nehéz az embereknek változniuk - ténylegesen félnek a változástól, mert azzal váratlan dolgok járhatnak. Ez nehéz dolog egyeseknek, de teljesen rendben van. Hála Istennek mi már máshol járunk zeneileg, tovább tudtunk haladni, nem támaszkodunk a múltra. Szerintem természetes, hogy néhány ember ragaszkodik azokhoz a dolgokhoz, amit a múltban ismertek meg, talán egyszerűen szeretnek oda visszatérni.

Én sosem akartam ebben a helyzetben lenni, mert én egy művész vagyok, számomra fontos új dolgokat felfedezni és fejlődni, a változás valóban fontos része az életnek. Ez egy olyan valami, ami mindannyiunkkal megtörténik, én együtt tudok élni vele és abban a pillanatban létezni, ami most van. Nem aggódok mások múltban ragadása miatt. Ez egy olyan dolog, aminek nem akarok a részese lenni, de még a közelében lenni sem! (nevet)"

 

Erre fakadt ki Max felesége és menedzsere, Gloria, aki egy (fent látható) Facebook-bejegyzésben válaszolt erre: "Hé, valamit mondanom kell! B*szd meg magad! Max és Iggor sosem beszélt újraegyesülésről. Szerinted miért léptek ki? Lol. Tényleg Maxról és Iggorról kell beszélned, hogy figyelmet kapj?? Igen, NEKED nehéz túllépni ezen! Max és Igor visszatérhetnek a gyökereikhez, te meg csak annyit tudsz, hogy azokat a szövegeket énekeld, amit a férjem írt!"

Azt nem tudjuk, hogy erre érkezik-e majd válasz a Sepultura részéről, de van egy sejtésünk, hogy nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr815454252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum