RockStation

Elrendeződött az Ill Nino névhasználatról szóló ügye

2020. március 27. - theshattered

ill-nino-2019.jpgTavaly kettészakadt az Ill Nino. A szebb napokat is látott, latinos nu metal csapat minkét fele magának követelte a nevet, be is jelentették a tagságot, viszont mint sejthető is volt, ez nagyon nem mehetett hosszú távon. Annyi azért volt a csapatban, hogy ez időszak alatt nem adtak koncertet (sőt, a 2017-es Knotfest óta is csak egy spanyol buli volt), így nem nehezítették meg a rajongók dolgát, de most eldőlt minden: közös megegyezés alapján a dobos, Dave Chavarri és a basszer Laz Pina által vezetett, a fenti képen látható fél viheti tovább az Ill Nino nevet.

Erről a hírről a Facebookon számolt be a zenekar, az énekes, Christian Machado, az ütőhangszeres, Oscar Santiago, valamint a két gitáros Diego Verduzco és Ahrue Luster egyelőre még nem közölték, merre folytatják. Kihangsúlyozták, hogy nem bíróság általi döntés, hanem közös megegyezés alapján történt az ügy rendezése.

Az Ill Nino hivatalos tagsága tehát jelen állás szerint:

Dave Chavarri (dobok)
Lazaro Pina (basszusgitár)
Daniel Couto (ütőhangszerek)
Marcos Leal (ének)
Jes De Hoyos (szólógitár)
Salvadore Dominguez (ritmusgitár)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr715562892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum