RockStation

Már rengeteg felhalmozott riffje van Tony Iomminak

2020. április 03. - theshattered

0b03_1.jpgMivel legutóbb 2013-ban érkezett nagylemez, ami Tony Iommi keze munkáját dicsérte (a tavalyi, Grammy-nyertes Candlemass-vendégszereplést most ne számoljuk ide, maga az album természetesen a Black Sabbath utolsó teljes értékű korongja, a 13 volt), így sejthető, hogy a metal legenda már tonnástól szülte meg azóta a témákat. Jelentjük, ez így is van, a Mester a Guitarist magazinnak mondott egy pár szót a közelgő terveiről.

Tony Iommi: "Hát, ez a huszonötmilliós kérdés! Rengeteg témám van már. Mindig mondom a menedzseremnek, Ralph Bakernek, hogy megfelelő módon akarom ezeket kiadni, de a hangmérnöknek, Mike Exeternek akivel évek óta dolgozok, jelenleg más elfoglaltsága van... Szeretnék kiadni néhány dolgot, de turnét nem fog csinálni ez a banda. Igazából Brian May elszaladt hozzám nemrég, adtam neki négy, vagy öt CD-nyi riffet, amire azt mondta, hogy 'Egy lemezt kellene csinálnod ezekből. Csak add ki így őket'. De erre azt mondtam neki, hogy 'Nem, nem akarom csak így. Normális módon akarom kiadni őket.'"

A Mester legutóbbi szólólemeze, az Iommi még 2000-ben látott napvilágot. Azon a lemezen olyan vendégek tették tiszteletüket, mint Brian May, Ozzy Osbourne, Serj Tankian, Dave Grohl vagy Peter Steele.

Az eredeti, angol nyelvű interjú IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7815586182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum